Veel steden in de wereld zoals Den-Haag houden van mooie steden met een doolhof van zijstraten die zich door de kern van de stad slingeren, en elk van deze straten heeft geregelde verkeerslichten, mooie trottoirs, grote stoepen, parkeergarages De parkeergarage Citysmartpark helpt mensen om deze natuurlijke orde te vinden en helpt Den-Haag om mooi te zijn.

De parkeergarage in een drukke binnenstad als Den-Haag is als een lopende band parkeerplaatsen; auto’s rijden aan de ene kant van de garage naar binnen en auto’s rijden aan de andere kant naar buiten. De parkeergarages zoals misschien wel Citysmartpark zijn meestal honderden meters lang en eindigen elk in een rij van vijf parkeerplaatsen. De parkeervakken zijn zo geordend dat elk vak evenwijdig loopt met het volgende. Dit zorgt ervoor dat een bestuurder, wanneer hij rechtdoor rijdt, zijn auto alleen naar links of rechts hoeft te sturen om door het parkeervak te navigeren. Bij het passeren van elk vak hoeft hij alleen maar naar links of rechts te sturen.

Op dezelfde manier zijn de ruimten ook gerangschikt in een reeks van vakken waarin vier auto’s passen. Dit zorgt ervoor dat zelfs als twee auto’s in dezelfde ruimte moeten passen, zij niet samengedrukt worden. Er blijft dus voldoende ruimte over in Citysmartpark Den-Haag voor de auto om in een vak te gaan staan. Als twee auto’s niet in dezelfde ruimte passen, nemen ze niet dezelfde ruimte in. Als u bijvoorbeeld uw beide auto’s in een ruimte zou laten passen, zou de ruimte verspild zijn.

www.citysmartpark.nl

parkeren-denhaag-centrum.nl