Normaal speel ik allemaal games p mijn xbox. Hier speel ik spelletjes op zoals fifa, fortnite en GTA. Dit speel ik ongeveer al vijf jaar en het is echt iets wat ik superleuk vind. Nu wilde mijn vader mij graag laten zien hoe je ook kon gamen op andere “apparaten” ik had geen idee wat hij hiermee bedoelde maar ik was wel nieuwschierig. 

We kwamen aan bij Highscore dit was een gamehal in Waalwijk. Het zag er al best leuk uit vanaf de buitenkant maar toen we binnen ging er echt een wereld voor me open, de led lampjes in mijn kamer waren er niet bij. Het was er geweldig!

Mijn vader en ik hebben er erg veel spelletjes gespeeld, eerlijk gezegd was dit toch wel iets leuker als de games die ik normaal gesproken speel. Vooral omdat ik ook samen met mijn vader was. Samen hebben we echt een toptijd in Waalwijk gehad. Ik raad het iedereen aan om eens een keer naar een gamehal te gaan want het is echt een super leuke ervaring. 

highscore.nl